FANDOM


Guilds

This article is a guild information page for Frozen Dawn of Earthen Ring Europe.

The contents herein are entirely player made and in no way represent official World of Warcraft history or occurrences which are accurate for all realms. The characters and events listed are of an independent nature and applied for roleplaying, fictional, speculative, or opinions from a limited playerbase only. Guild pages must comply with the guild page policy.

GifFrozenDawnLogo


Overview Edit

Frozen Dawn is a Horde Guild located on the PvE server Earthen Ring Europe. They are a finnish speaking adult and social guild which allows only players over 18 years to apply. The average age of the players in the guild is well over 20. The guild was first created on Earthen Ring Europe during 2007. More information available on the guild website (in finnish).

Frozen Dawn is always seeking social new members. They are known to be free-for-all guild for adult, finnish speaking members. They offer a very good time spent raiding each week without neglecting careers and personal lives.

Guild Leader Edit

  • Nagrah, GM

Guild history and story in finnish Edit

Frozen Dawn peliyhteisö on 100% Suomalainen aikuisille (K-18) suunnattu yhteisö joka rekrytoi avoimesti pelaajia mukaan toimintaan. Mukaan mahtuu kaiken tyyppisiä pelaajia.

Frozen Dawn pelaa Horde-hahmoilla kahdella Eurooppalaisella palvelimella: Earthen Ring (PvE, EU) ja Twisting Nether (PvP,EU)

Frozen Dawn on toiminut World Of Warcraft pelissä jo vuodesta 2007 jolloin osa wanhoja Dungeons&Dragons Online pelaajia halusi kokeilla jotain uutta. He aloittivat pelaamisen Earthen Ring (PvE) palvelimella koska siellä oli muutamia killan pelaajia jo aikaisemmin.

Killan pelaajien joukossa on runsaasti pitkän linjan veteraaneja WoWin alkuajoilta ja myös innokkaita uusia pelureita. Frozen Dawn killan ydinajatus pätee myös WoW:issa "Me emme halua pakottaa sinua mihinkään, saat pelata täsmälleen sitä hahmoa jota haluat täsmälleen niin paljon tai vähän kuin haluat. Killassa on kuitenkin vapaan ja rennon toimintatavan ohella korkeat tavoitteet ja siksi toivommekin ensisijaisesti tuleviksi Frozenilaisiksi aktiivisia ja sosiaalisia ihmisiä joilta löytyy rutkasti hurttia huumoria."

Kiltaan on vapaa pääsy kaikille suomalaisille täysikäisille ja rennoille pelaajille: Voit levelöidä hahmoasi omassa rauhassa tai osallistua tai organisoida raideja tai ryhmäjuoksuja - emme halua rajoittaa pelaamistasi.

Frozen Dawn on sosiaalinen yhteisö ja pelaamisen ohella järjestetään Live-tapaamisia ja foorumeilla puidaan asioita laidasta laitaan.

Raidaaminen

Mukaan mahtuu aina jos olet täysi-ikäinen ja täysipäinen. Mitään raidspotteja ei voi suoraan luvata, mutta muuten leppoisaa toimintaa kyllä kaikille halukkaille.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.